Palautus- ja takuuehdot

Yleistä
Nämä palautus- ja takuuehdot koskevat Better Home -verkkokaupasta tehtyjä tilauksia ja ostoja. Mikäli sinulla on kysyttävää tilauksestasi tai näistä ehdoista, ota yhteyttä asiakaspalveluumme:
myynti@betterhome.com
010 505 2020

Palautusehdot
Better Home -verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lukien. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikuntoisia tuotteita alkuperäispakkauksessaan.

Palauttamisesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen myynti@betterhome.com tai puhelimitse numeroon 010 505 2020. Tuote on palautettava viimeistään 14 päivän kuluessa palauttamisilmoituksen tekemisestä.

Palautuksen postikulut ovat asiakkaan vastuulla, paitsi jos palautus johtuu virheellisestä tai viallisesta tuotteesta.

Takuuehdot
Better Home -verkkokaupan tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu. Takuu kattaa valmistus- ja materiaalivirheet tuotteen normaalissa käytössä.

Takuuaika alkaa tuotteen ostopäivästä ja sen pituus vaihtelee tuotteesta riippuen. Takuuaika on ilmoitettu tuotetiedoissa verkkokaupassamme.

Takuu ei kata seuraavia asioita:

  • Väärinkäytöstä, huolimattomuudesta tai sopimattomasta käytöstä johtuvat viat.
  • Ulkoisten tekijöiden, kuten onnettomuuksien, tulipalon, veden tai muun luonnonvoiman aiheuttamat vahingot.
  • Normaalista kulumisesta johtuvat viat.

Reklamaatio
Mikäli tuote on viallinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Hyvitämme virheelliset tuotteet tai toimitamme tilalle uudet tuotteet ilman lisäkustannuksia.

Muutokset palautus- ja takuuehtoihin
Better Home Oy säilyttää oikeuden tilaus- ja toimitusehtojen muutoksiin.

Yhteystiedot
Better Home Oy
Ilmarisentie 1, 15170 Lahti
010 505 2020
myynti@betterhome.com