Referenssit

Tutustu esimerkkikohteisiimme ja lue, mitä asiakkaamme meistä sanovat.

Avaamme uuden verkkokauppamme pian. Sitä ennen voit tutustua tuotteisiimme hinnastoesitteestämme. Pyydä tarjous osoitteesta myynti@betterhome.com.

Ilmeikkäitä sisustuksia julkis- ja yksityiskohteisiin

Vuosien varrella olemme palvelleet monia erilaisia yksityiskoteja, hotelleja, ravintoloita ja toimistoja. Joissain kohteissa boordit ja kattorosetit antavat perinteisen ilmeen, toisissa ilahduttavat modernit linjat ja valolistat.

Alta löydät joitain kohteitamme. Tutustu ja inspiroidu!

Hotel Grand Hansa

NH Collection Helsinki Grand Hansa on viiden tähden premium-hotelli Helsingin ytimessä. Hotellissa yhdistyvät kaksi historiallisesti merkittävää arvorakennusta, Uusi ylioppilastalo sekä Seurahuoneen talo. 

Hotel St. George

St. George on ylellinen hotelli Helsingin Yrjönkadulla. Historiallisesta arvokiinteistöstä löytyy elegantteja huoneita ja intohimolla toteutettuja, viehättäviä sviittejä.

The Hotel Maria

Luksusta ja erinomaista palvelua tarjoava The Hotel Maria sijaitsee Helsingin Kruununhaan arvoalueella.

Asiakkaan kokemus

{

“Saamme Better Homelta hyviä ja kauniita tuotteita järkevään hintaan sekä tarpeeksi nopeasti. Lisäksi heillä on asiantuntemusta detaljitason toteutuksista. Se on suunnittelijoille ja urakoitsijoille tosi tärkeää.”

Gea Karja, sisustussuunnittelija

{

“Better Homen asennuspalvelu on meille äärettömän tärkeä. Kun puhutaan erikoistuotteista ja erikoislistoista, ne täytyy osata myös asentaa.”

Ilse Juola, sisustussuunnittelija

{

“Kun tavallinen listatyö ja viimeistelyn taso ei riitä kohteeseen, Matti pystyy tekemään sen next levelin. Eli viimeistellymmän, näyttävämmän, erikoisemman, räätälöidymmän – sisustussuunnittelijan toiveen täyttävän listoitus- ja asennustyön.”

Ilse Juola, sisustussuunnittelija