Tietosuojaseloste

Rekisterin pitäjä
Better Home Oy
Y-tunnus 2998106-8
Kymijärvenkatu 4, 15300 Lahti
myynti@betterhome.com
p. 010 505 2020

Rekisteriasioista vastaava henkilö
Matti Salonen

Meille yksityisyytesi on tärkeää. Käytämme ja suojaamme henkilötietojasi tietosuojakäytäntöön säädetyllä tavalla.

Keräämme henkilötietojasi tuotteidemme oston ja yhteydenotto-lomakkeen käyttämisen kautta, ja käytämme niitä vain asiakassuhteen hoitamiseen ja kaupankäyntiin kanssasi. Emme lähetä sinulle mainoksia tai uutiskirjeitä, mikäli et ole niitä itse tilannut.

Henkilötiedot, joita käytämme, ovat nimi, osoitetiedot, puhelinnumero ja sähköposti. Tuotteiden tilauksen yhteydessä myös osto-, maksu-, ja tilaustiedot.

Asiakasrekiseri on vain rekisterin pitäjän Better Home Oy:n tiedossa, eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille, eikä EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Rekisterin pitäjä voi oikaista, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa tässä tapauksessa yhteyttä rekisterinpitäjään tiedon korjaamiseksi/poistamiseksi, ellei lainsäädäntö, perintätoimet tai avoimet laskut edellytä tietojen säilyttämistä.

Jos olet tilannut tuotteita tai jättänyt viestiä yhteydenotto-lomakkeella, voit pyytää koostetta henkilötiedoistasi, jotka ovat meille tallentuneet.